AH Biologische pizza mozzarella
Met tomaat en basilicum Prachtig dunne, knisperende bodem Ook heel lekker als borrelhapje! Neem het ervan en geniet van het lekkerste dat de natuur te bieden heeft. Van onze biologische producten kun je met een goed gevoel genieten dankzij de aandacht en inspanning van de boeren en producenten die ze voor ons maken. Natuurlijk worden al onze biologische producten onafhankelijk gecontroleerd en daarom verdienen ze het Europese keurmerk. Biologisch van Albert Heijn: dat smaakt naar meer! Als de ingrediënten zó lekker smaken, dan kan het recept super simpel zijn. Het deeg krijgt alle tijd om rustig te rijzen. Zo is de Italiaanse keuken. Deze biologische pizza komt uit een pizzabakkerij in het plaatsje Meduno in Noord-Italië. Daar worden de pizza’s gebakken in een steenoven. Dat proef je aan de prachtig dunne, knisperende bodem. Pure eenvoud. Pizza is ook heel lekker om als borrelhapje te geven. Alleen zijn die grote punten een beetje gedoe. Snij lange stroken en die stroken vervolgens in kleinere vierkantjes. Steek er prikkers in. Klaar!