Gusta Pizzasteen
Aardewerken steen voor authentiek krokante Italiaanse pizza. Leg deze steen in de oven tijdens het bakken van uw pizza, om de warmte van de oven gelijkmatig te verdelen over uw pizza. Voordat u de pizza in de oven legt, moet de pizzasteen eerst voorverwarmd worden. Het voorverwarmen van de pizzasteen duurt ongeveer even lang als het voorverwarmen van uw oven. Daarna kan de pizza in de oven, even bakken, en uw pizza wordt heerlijk krokant. Zo bereikt u hetzelfde effect als met een steenoven. Let op: laat de steen niet te snel opwarmen of afkoelen, want dan kan hij breken. De pizzasteen is niet alleen handig voor het bakken, maar ook voor het serveren van uw pizza. De steen houdt de pizza namelijk warm tijdens het serveren en is ook nog eens een handige houder voor het gemakkelijk aansnijden van pizza, en hij dient als onderzetter voor op tafel. De steen kan ten slotte niet alleen worden gebruikt voor pizza, maar ook om brood, koekjes en croissants te bakken. En hij is ook geschikt voor gebruik op de barbecue! - Eenvoudig te reinigen - Ø 33cm - Voor extra krokante pizza's - Aardwerken steen - Ook geschikt voor de BBQ