Alle aanbiedingen uit alle folders van Nederland!
nu -10%
Volg dit bedrijf
Deze deal is afgelopen

10% korting op bedrijfsuitje ‘Workshops De Kunst van Communicatie’

Tai Chi in Bedrijf

Deze deal is 1226x bekeken - 0x afgenomen

Zoek jij een origineel bedrijfsuitje waar iedereen van kan genieten? Kies dan voor een workshop van Tai Chi in Bedrijf en leer samen met je collega's alles over de kunst van communicatie! Nu met 10% korting!

Tai Chi in Bedrijf Workshops verzorgt originele bedrijfsuitjes met humor en flair. Een Workshop Tai Chi en de Kunst van Communicatie is een mooie manier van teambuilding en is ook in te zetten als energizer tijdens vergaderdagen. De Workshop is eigenlijk een soort relatietherapie op het werk. Lekker lachen met je collega's.

Het gaat om principes van deze oude vechtkunst en de kunst van communicatie of de kunst van leidinggeven. Hoe kan je yin en yang toepassen met klanten en in de interactie met collega's? De Workshops worden met veel enthousiasme en leuke oefeningen gegeven. De Workshop is interactief, dynamisch en verrassend.

Ook een Workshop Tai Chi, Lichaamstaal en Non Verbale Communicatie behoort tot de mogelijkheden.

Groepen van 10-200 personen, voor een team of het hele bedrijf. In heel Nederland op locatie. De Workshops kunnen overal plaatsvinden: binnen of buiten.

Ontvang nu tijdelijk 10% korting bij het downloaden van deze coupon. De Workshop wordt gegeven door Isabelle Schuurman, een zeer ervaren docent en zij was ook werkzaam als opleider/trainer. Op de coupon vind je alle contactgegevens. Download nu de coupon om gebruik te maken van deze deal!

Actievoorwaarden

  • Deze coupon is geldig van 23-01-2014 tot 29-08-2014
  • Maximaal 10 coupons per persoon
  • De korting geldt voor de hele groep per workshop

Kun jij ook elke maand € 100,- aan boodschappen besparen?

Bekijk alle aanbiedingen